Суд покарав харків’янина за розбещення школярки

Фото: zakarpatpost.net

Балаклійський районний суд Харківської області визнав винним та виніс вирок харків’янину, який вчинив розпусні дії щодо малолітньої.

Про це Харків Times дізнався з рішення суду.

Під час судового розслідування встановлено, що злочин обвинувачений скоїв 23 серпня 2017 року в селищі Яковенкове, де потерпіла гостювала в бабусі та дідуся.

В цей день чоловік, за його словами, випив приблизно 700 грамів самогона на двох. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння він завів до своєї хати неповнолітню дівчинку. Він поклав дитину на диван, зняв з неї шорти та білизну.

“Далі, нехтуючи правилами моралі, та бажаючи продовження своїх розпусних дій щодо малолітньої особи, непристойно став доторкатись пальцями рук до її сідниць. Після чого, оголивши свій статевий орган, ліг на малолітню ОСОБА_3 зверху, торкаючись до сідниць малолітньої своїм статевим органом, тим самим задовольняючи свою статеву пристрасть”, – йдеться в рішенні суду.

З будинку розпусника дитина вийшла тому, що її по всему селищу шукала бабуся, вона кликала онуку і стукала у вікна хати збоченця.

На суді обвинувачений винним себе не визнав повністю, відмовившись від надання показань, не повідомляючи про причини такої відмови.

Під час винесення вироку суд врахував обтяжувальну обставину – те, що обвинувачений скоїв злочин у стані алкогольного сп’яніння. Обставиною, що пом`якшує покарання обвинуваченому, суд визнав те, що він є інвалідом 2 групи.

Суд визнав винним за ч. 2 ст. 156 УК (розбещення неповнолітніх) та призначив покарання у вигляді шести років позбавлення волі. У строк відбування покарання зараховується строк тримання під вартою з 23 серпня 2017 року.

Як повідомляв Харків Times, чоловік пішов за ґрати на три роки за розбещення малолітніх на Безлюдівці.